Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Reklame for Getyourguide

Drømmer du om at rejse til Kappadokien på egen hånd? Så findes der et hav af Kappadokien oplevelser, som måske kan være noget for dig.

Kappadokien oplevelser – Kappadokien er et område i det centrale Anatolien i Tyrkiet, der er kendt for sit unikke månelignende landskab, underjordiske byer, kirker og huse udskåret i klipperne.

Området Kappadokien byder på et magisk og fascinerende landskab, men området byder også på en lang historie. Har du lyst til at dykke ned i historien i området sammen med en lokalguide, der kender området fra top til tå, kan det anbefales at du booker din oplevelse hjemmefra.

Det kan også være du/I kun er i Kappadokien få dage og derfor gerne vil have så meget ud af opholdet som muligt, så kan det være rart at have styr på de oplevelser I ønsker at opleve allerede hjemmefra.

Der findes et hav af oplevelser i Kappadokien, nogle mere kendte end andre. Hos Getyourguide finder du et overblik over stort set alle udbudte ture i Kappadokien.

Book Kappadokien oplevelser med Getyourguide

Find, sammenlign og book sightseeingture, seværdigheder, ekskursioner, oplevelser og sjove aktiviteter i hele verden. Spar penge, og book direkte hos lokale turarrangører. Bemærk når du booker ture ved Getyourguide at de er med engelsk guide.

Hvis planerne ændrer sig, kan du gratis afbestille de fleste bookinger, op til 24 timer før de starter. Kundeservice kan hjælpe dig døgnet rundt, alle ugens 7 dage, på flere sprog.

Seværdigheder i Kappadokien

luftballon i kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Luftballon i Kappadokien

Oplev Kappadokiens naturlige skønhed ovenfra i en luftballon. En magisk oplevelse, som er med til at fuldende oplevelsen i Kappadokien. Nyd det enestående landskab, lær om landet, og nyd derefter din oplevelse med et glas champagne. Læs mere om oplevelsen her.

guidet rundvisning i kappadokien med frokost - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Guidet tur i Kappadokien med frokost

Oplev Cappadocias vidundere, når du udforsker regionen på en guidet højdepunktstur. Beundr det fantastiske landskab i Cappadocia, udforsk regionens historiske byer, og besøg steder UNESCOs verdensarvsliste, alt sammen på kun én dag. Læs mere om oplevelsen her.

quadsafari i kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Quadsafari i Kappadokien

Oplev Kappadokien med vinde i håret på Quadsafari. En 2-timers tur giver dig en spændende og mindeværdig sightseeingoplevelse, da du kører gennem de smukke dale med de unikke vulkanformationer. Du vil udforske Sword, Rose og Love Valley og have et off-road eventyr i Cavusin Old Greek Village. Du vil også se Cappadocia fra et andet perspektiv ved at se dets fantastiske bakker og fe skorstene fra jordoverfladen. Læs mere om oplevelsen her.

atv tur i solnedgangen - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

ATV-tur i solnedgangen

Få dit adrenalin til pumpe ekstra med en ATV-tur i Cappadocias smukkeste dale, toppet med udsigt over solnedgangen fra Rose Valley. Læs mere om oplevelsen her.

Kappadokien grøn tur - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Kappadokien grøn tur

Oplev Kappadokiens bedste seværdigheder på den grønne Kappadokien-tur. Besøg Esentepe, Göreme-dalen, Ihlara-dalen, den underjordiske by Derinkuyu og meget mere. Læs mere om oplevelsen her.

Heldagstur i Kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Heldagstur i Kappadokien

Besøg historiske steder i Cappadocia såsom Three Beauties of Urgup, Mustafapasa, Taşkınpaşa, Sobessos og den største underjordiske by i regionen på denne heldagstur. Læs mere om oplevelsen her.

tyrkisk folkedans i kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Tyrkisk folkedans

Se et unikt tyrkiske folkedans show i en cave restaurant i Göreme og lær mere om den kulturelle arv i Tyrkiet og Kappadokien regionen, mens du nyder middag og ubegrænset drikkevarer. Læs mere om oplevelsen her.

Vandretur i kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Vandretur i Kappadokien

Vandring gennem spektakulære dale er en af de bedste ting, du kan gøre i Cappadocia. På denne tur kan du forvente en 4 km vandretur i Red Valley, det mest populære sted at gå på grund af dets farverige og betagende fe-skorstene. Læs mere om oplevelsen her.

vin oplevelse i Kappadokien - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Vin og solnedgang i Kappadokien

På denne Cappadocia vin tur, vil du lære alt om den lokale vinproduktion, som har været i drift i omkring 4000 år, da du prøve nogle af de varer. Smag forskellene mellem de vine, som er gemt i containere i de nærliggende huler, snarere end træfade. Vælg din foretrukne vin og nogle ost og oliven fra et lokalt marked for at nyde over solnedgangen. Læs mere om oplevelsen her.

Kappadokien underjordisk by mazi - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Den underjordiske by Mazi

Udforsk den fascinerende, mindre kendte underjordiske by af Mazi og beundr den fantastiske natur i hulerne og på tværs af bjerge og dale. Oplev det autentiske landsby liv i Soganli Valley, efterfulgt af Sorbessos. Læs mere om oplevelsen her.

sogan valley tur - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Sogan valley tur

Tag med på en dagstur i de traditionelle landsbyer i Cappadocia. Gå en vandretur i den rolige Soganli Valley og udforsk de romerske rester af Sobessos. Læs mere om oplevelsen her.

Göreme open air museum - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Göreme open air museum og Devrent dalen

Oplev blandt andet de utrolige månelandskaber i Göreme og Devrent dalene. Dagen byder blandt andet også på besøg i det naturlige slot i Uchisar, hvor boliger er hugget ind i tårnhøje klippe. Læs mere om oplevelsen her.

salt sø i tyrkiet - Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide

Saltvandstur

På denne daglige saltvandstur fra Cappadocia besøges Tatlarin Underground City, Ağzıkarahan Caravanserai og Tuz søen. Læs mere om oplevelsen her.

Find mange flere oplevelser i Kappadokien her

Indlægget Book dine Kappadokien oplevelser online med Getyourguide