Om Kappadokien.dk

Først og fremmest velkommen til Kappadokien.dk. Jeg håber du vil finde informationerne på siden nyttige. Kort sagt, Kappadokien.dk er din guide til Kappadokien med nyttige tips til oplevelser du ikke må gå glip af, nyheder, fakta, historie, rejsetips og generel information om Tyrkiet. På denne side er der både nyttig information for dig som rejser til Tyrkiet for første gang og for dig som har rejst til landet flere gange.

Bag Kappadokien.dk står jeg, en dansk kvinde i 30’erne ved navn Sanne. Jeg er til dagligt bosat i Alanya (Tyrkiet), ca. 500 kilometers kørsel fra Kappadokien. Min fascination af Kappadokien opstod mange år før mit første besøg i området, skæbnen skulle senere vise sig at ved at jeg i 2015 forelskede mig i en mand fra det område. Selvom bopælen er i Alanya, så er Kappadokien meget ofte i mine tanker, området har en helt speciel plads i mit hjerte og jeg rejser da også dertil flere gange årligt for at besøge svigerfamilien og udforske mere af området. Hver gang bliver jeg lige tryllebundet af det fantastiske område. Udover Kappadokien.dk, driver jeg adskillige andre hjemmesider heriblandt en blog om hverdagen i Tyrkiet – Dansk i Tyrkiet. På bloggen har jeg også flere gange delt oplevelser fra mine ture til Kappadokien.

Gennemsigtighed på Kappadokien.dk

Der følger lidt udgifter med at drive denne hjemmeside, i forhold til rejser til området mm. og derfor vil jeg heller ikke benægte at jeg tjener lidt på siden. Jeg tjener penge på Kappadokien.dk via reklamer, affiliate links, linkbuilding og sponsoreret indlæg, dog er det vigtig for mig at jeg kan stå inde for indeholdet og det passer til sidens læsergruppe. Størstedelen af indtjeningen kommer via reklamer og affiliatelinks.

Affiliatelinks også kaldet reklamelinks, har ingen praktisk betydning for dig som læser. Klikker du på linket og køber noget, får jeg en lille procentdel af salget. Prisen for dig som er den samme om du bruger mit reklamelink eller om du går direkte ind på virksomhedens hjemmeside. Reklamelinks ser jeg som en måde, hvorpå du som læser kan vælge at støtte mit arbejde.

Som tidligere nævnt, takker jeg gerne ja tak til et godt samarbejde, hvor produktet, oplevelsen eller aftalen passer til siden og det er noget jeg følger at jeg kan stå inde for. Alle henvendelser skal ske på mail danskityrkiet@gmail.com