Billeje i Tyrkiet

Ønsker du at komme rundt og besøge noget mere af Kappadokien eller Tyrkiet generelt, kan det være en fordel at leje en bil under ferien.

Tyrkiet er et stort og fascinerende land som byder på mange både kulturelle og historiske oplevelser. Ulempen er dog at der er rigtig mange seværdigheder der er svære at komme til uden en bil, taxa eller anden arrangeret tur.

Billeje Tyrkiet

Hvis du skal bruge en bil i Tyrkiet, kan du også vælge at leje den i forvejen. Dette er især bekvemt, hvis du ankommer om natten, eller lander i en af de mindre lufthavne, og skal videre hurtigt. Når du lejer en bil i forvejen, har du også den fordel, at du i ro og mag kan sammenligne udbydere og modeller på internettet, inden du booker din favorit.

Fordelen ved at leje en bil er at det giver noget mere frihed, man kan køre som det passer en, man behøver ikke vente på andre og man kan holde de pauser man vil undervejs. Med en lejet bil får man også mulighed for at besøge nogle af de seværdigheder som rejseselskaberne ikke arrangerer ture til. Rejstiltyrkiet.dk giver nogle god bud på seværdigheder og byer man kan besøge rundt om i Tyrkiet.

Når bilen skal lejes, så kig efter en biludlejer som taler enten engelsk eller dansk, da det er vigtigt at der ikke sker nogle misforståelser i forbindelse med leje af bil. Når du skal leje en bil, så sikr dig at den lejet bil er inklusiv de nødvendige forsikringer og husk at læse det med småt. Som udgangspunkt er der altid ubegrænset kilometertal og benzinen skal du selv sørge for at fylde på. Selvom det måske ikke lige syner sådan, så er færdselsreglerne hernede ikke så meget anderledes end de danske som f.eks.

  • Det er lovpligtigt at benytte sikkerhedssele.
  • Der skal køres med lyse hele døgnet rundt.
  • Hastighedsgrænser er 50 km/t i byer, 90 km/t på landeveje, 120 km/t på motorveje.
  • Alkoholpromille på 0% for at køre rundt i bil

Politiet slår hårdest ned på kørsel med alkohol i blodet og overtrædelse af fartgrænserne.

Som sidebemærkning til dette må jeg lige kommentere, at en ting er regler en anden ting er hvordan de overholdes. Har du været i Tyrkiet mere end én gang, har du nok lagt mærke til at de kører noget anderledes end i Danmark. Hernede er det normalt at se hele familier proppet ind i biler, hvor man sidder på skødet af hinanden og bilen hænger med røven.

Der blinkes, dyttes og overhales i noget andet omfang end i Danmark og størst kører først er helt normalt her. Vigepligt er en by i Rusland. MEN når det er sagt, er det ikke farligt at køre rundt i lejet bil hernede, man skal bare huske at se sig for og have sin sunde fornuft med sig.

Der blinkes, dyttes og overhales i noget andet omfang end i Danmark og størst kører først er helt normalt her. Vigepligt er en by i Rusland. MEN når det er sagt, er det ikke farligt at køre rundt i lejet bil hernede, man skal bare huske at se sig for og have sin sunde fornuft med sig.

Kappadokien har god erfaring med at leje bil hos billejepris.dk

Fordelen ved at benytte billejepris.dk er at det er en søgemaskine, der sammenligner priser på billeje på mere end 12.000 destinationer i 130 lande.


visbanner - Billeje i Tyrkiet

Indlægget Billeje i Tyrkiet indeholder affiliatelinks