Book et photoshoot i Kappadokien

Drømmer du også om smukke billeder af dig taget i magiske Kappadokien. Så book en tid til et photoshoot i Kappadokien allerede hjemmefra.

Få et minde fra livet med hjem fra et helt uforglemmeligt område. Photoshoot i Kappadokien er blevet meget populære de seneste år. De magiske omgivelser, giver perfekt mulighed for at skabe nogle helt unikke billeder.

Om du vil bruge billederne til at promovere på din Instagramprofil, rejseblog eller om de skal i glas og ramme er helt op til dig.

tæppebutik kappadokien  - Book et photoshoot i Kappadokien

Photoshoot i Cappadocia består af en professionel fotografering ved solopgang, imens de mange smukke luftballoner stiger op på himlen. Derefter vil fotografen tage dig til forskellige maleriske steder i området, herunder en unik tæppebutik, hvor fotograferingen sker fra luften med en drone.

Photoshoot i kappadokien 1024x542 - Book et photoshoot i Kappadokien

Praktisk information ved photoshoot i Cappadocia

På selve dagen for dit/jeres photoshoot, vil en taxa ca. 15 minutter før solopgang vente den for dit/jeres hotel for at kunne transportere dig/jer mellem forskellige steder i løbet af din photoshoot. Hvis du/I ønsker det, er der også mulighed for at skyde nogle billeder på hotellets hotelterrasse først.

Et photoshoot/photosession tager ca. 2 timer og i løbet af de par timer, vil der være nogle faste steder der besøges, som f.eks. dit/jeres hotel, den gamle kirke på Paşabağı og tæppebutikken. Et af de steder der også er meget populært er landingsstedet for ballonerne, typisk har fotografen også nogle gode ideer til oplagte steder. Du er også i stand til at tage din taxa og jage balloner til nærbilleder, med i alt 5 forskellige placeringer, der bliver brugt under din optagelse.

Du vil modtage alle de billeder, der er taget under din tur bagefter, som omfatter 250-500 fotos indenfor 48 timer og 15-20 professionelt redigerede billeder mellem 4-7 arbejdsdage.

professionel fotografering i kappadokien - Book et photoshoot i Kappadokien

Du er velkommen til at medbringe flere outfits du kan skifte imellem.

I tilfælde af meget blæsende vejr eller uvejr vil ballonerne ikke flyve – hvis du har tid næste dag, og der ikke er en anden fotografering reserveret, kan photoshoot omlægges.

Book dit photoshoot via Getyourguide

Indlægget Book et photoshoot i Kappadokien indeholder affiliatelinks