Tyrkisk madlavningskursus i Kappadokien

Tyrkiet er kendt for at have et af verdens bedste køkkener. Er du faldet for det tyrkiske køkken, bør du prøve et tyrkisk madlavningskursus når du besøger Kappadokien.

Kombiner ferien i Kappadokien med denne unikke oplevelse, hvor du får et bedre indblik i den tyrkiske madkultur, du besøger et privat tyrkisk hjem og får en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Det tyrkiske køkken

Den tyrkiske mad afspejler Tyrkiets placering midt i verden og er inspireret af både Middelhavets og Mellemøstens råvarer, krydderier og gastronomiske traditioner. Det tyrkiske køkken er i vid udstrækning arvet fra det osmanniske køkken, som kan beskrives som en fusion og forfining af køkkener fra Centralasien, Mellemøsten, Østeuropa og Balkan. Det tyrkiske køkken har igen påvirket disse og andre tilstødende køkkener, herunder det sydøstlige Europa, Centraleuropa og Vesteuropa.

Den tyrkiske mad er raffineret og varieret krydret, men sjældent stærk; det er et princip, at råvaren skal kunne smages. Ofte anvendte krydderier er allehånde, paprika og kanel; desuden anvendes persille, hvidløg, citronsaft, yoghurt og krydrede olivenolier.

Tyrkisk madlavningskursus

I Kappadokien tilbydes der en unik oplevelse, for at eksperimentere med det tyrkiske køkken. Her kan man nemlig booke et tyrkisk madlavningskursus med en professionel tyrkisk kok. Undervisningen foregår på engelsk og i løbet af aftenen har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du nu må have til det tyrkiske køkken.

Oplevelsen starter med at man tager på det lokale marked og handler de friske råvarer der skal bruges til madlavningen, inden turen sættes til et lokalt tyrkisk hjem.

I løbet af de næste par timer skal en 4-retters menu laves i fællesskab, hvor kokken viser dig det hele trin for trin. Når maden er færdig nydes den i fællesskab.

Du får opskrifterne med hjem på skrifte, digitale fotos af hele oplevelsen taget af en professionel fotograf og et certifikat underskrevet af kokken.

Læs mere om Tyrkisk madlavningskursus i Kappadokien hos GetYourGuide, hvor du også kan bestille en masse spændende udflugter i Kappadokien området.

 

Indlægget Tyrkisk madlavningskursus i Kappadokien indeholder affiliatelinks