Rejs fra Alanya til Kappadokien med engelsk guide

Hvert år besøger flere tusinde danske turister feriebyen Alanya og blandt de mange turister er der flere og flere der river nogle dage ud af ferien i alanya og tager på ture rundt i Tyrkiet, særligt er Kappadokien meget populært at besøge.

Er du i Alanya og ønsker at besøge Kappadokien i løbet af din ferie, så tilbyder der dansk/tyrkiske firma Eurodan ugentligt ture til Kappadokien med engelsk guide – bemærk at det er en 3 dages udflugt. I løbet af året, har de også lidt udflugter dertil med dansk guide.

Eurodans program for udflugten fra Alanya til Kappadokien med engelsk guide:

Dag 1 
Fra Alanya køres der via Taurusbjergene, hvor vi holder morgenpause ved en restaurant. Vi fortsætter kun afbrudt af en pause ved Alacabel (1825 m) og fortsætter derefter mod det spændende Mevlana museum hvor man bl.a. kan opleve den originale gamle Koran bog.

Efter frokostpausen kører bussen atter videre mod Kappadokien. Efter et par pauser ankommer vi til vores 3 stjernede hotel, og efter indkvarteringen, serveres der aftensmad i hotellets restaurant som er inkl. i prisen.

Dag 2 
Morgenmad på hotellet, og for de af gæsterne der har bestilt en fantastisk ballonflyvning hjemmefra over Kappadokien foregår dette tidligt om morgen.

Om formiddagen besøger vi Devrend dalen og Paşabağ og St. Simon klosteret, senere får vi lejlighed til at se et arbejdende marmorværksted inden et interessant besøg i den gamle Græske by i Cavusin og den gamle Yusukoc kirke i Göreme.

Frokost pause i Uçhisar – hvor vi herefter skal opleve de berømte stenhuler. Herefter går turen til Göreme, hvor vi gør stop ved et fantastisk udsigtspunkt. Hen på eftermiddagen aflægger vi et besøg på et væveri, inden det går hjem til vort hotel, hvor vi får serveret aftensmad. 

Dag 3 
Morgenmad på hotellet inden vi sætter kursen hjemad, stop om formiddagen i Aksaray og frokostpause i Konya, Hjemtur via Taurusbjergene til Alanya.

Læs mere om udflugten og book den her via Eurodans hjemmeside.

Kappadokien.dk har intet med udbuddet af denne rejse at gøre og det er på ingen måde et betalt eller sponsoreret indlæg. Kappadokien.dk har fokus på at samle alt interessant Kappadokien materiale.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.