Luftballon billeder af Kappadokien

Uanset hvilke ord man kommer på for at beskrive dette fantastiske område er ordene ikke fyldestgørende nok. Landskabet i Kappadokien er utroligt, ja man kan nærmest kalde det magisk. Det virker næsten som om at nogen har sænket en eventyr-kulisse ned over den anatolske slette.

Kappadokiens historie går flere millioner år tilbage til vulkanudbruddene i Erciyes-, Melendiz og Hasanbjergene, der grundlagde landskabet. Landskabet er altså skabt af vulkanufbrud og efterfølgende erosion, der har formet den vulkanske aflejring tuf til de mærkværdigste formationer og i fantastiske farver. Flere steder i området har fortidens beboere udnyttet de bløde sten til at kunne hugge huse, kirker mm. ud af.

Kappadokien er velbesøgt året rundt, da området er smukt på alle årstider. Og området bliver da lige en takt mere magisk, når der ved solopgang stiger en masse luftballoner til vejrs.

Mange steder i verden kan man flyve i luftballon, men Kappadokien er et af verdens bedste steder at flyve i luftballon.

Ballonturene i Kappadokien starter før solen står, du skal derfor forberede dig på at skulle op tidligt. Mens solens stråler stille og roligt stiger op, gør de mange luftballoner i Kappadokien det samme. Strålerne fra solen farver det smukke landskab, som skaber rammen for at få taget en masse smukke billeder og videoer eller bare blive helt opslugt af de fantastiske opgivelser.

Se også vinterbilleder af Kappadokien