Bloggere i Tyrkiet

Er du nysgerrig for hvordan det er at bo i Tyrkiet, savner du inspiration til at kunne lave lækker tyrkisk mad eller inspiration til områder at besøge i Tyrkiet, så er her en oversigt over bloggere i Tyrkiet.

DanskiTyrkiet.dk – er drevet Sanne, der også står bag denne side. Jeg har en stor interesse i Tyrkiets historie og kultur, rejser så ofte som jeg kan rundt i Tyrkiet og så elsker jeg at eksperimentere med tyrkiske opskrifter. På bloggen deles der både hverdagstanker, rejseoplevelser, opskrifter, rejsetips mm.

Hayatiim – Bag bloggen er norske Sissel der har sin hverdag i Alanya, hun er tyrkisk gift og sammen har de 2 sønner. Sissel skriver godt, fortæller både om det at bo i Tyrkiet, hendes tanker, hun tager fat på spændende emner og så får man et fint indblik i hendes hverdag. Sissel kan også godt lide at dele tyrkiske opskrifter.

TeaTougaard.dk – bag denne blog står danske Tea, bosat i Alanya som til dagligt driver AlanyaDk, på bloggen deler hun ud af hverdagen i Tyrkiet, rejseoplevelser i Tyrkiet og rundt i verden. Tea skriver på en god og til tider humoristisk måde og så deler hun nogle fine billeder fra hendes mange eventyr.

LouiseiTurkiet.se – Svensk blogger bosat i Side. Louise har efterhånden også blogget nogle år. Louise er en aktiv blogger, der glædeligt deler ud af hverdagen, hendes tanker og livet som husmor i Side.

Loveantalya.com – Bag denne blog er danske Camilla der skriver nogle gode detaljeret indlæg med seværdigheder og oplevelser i Antalya og omegn. Desuden bliver bloggen jævnligt opdateret med de lækreste tyrkiske opskrifter.

Slowtravelguide.com – Bag denne inspirerende blog står et belgisk par, der er bosat i Tyrkiet. På bloggen finder man dybdegående indlæg om alt fra kulturelle seværdigheder, smukke steder i naturen, til skjulte perler.

Turkishtravelblog.com – Bag bloggen er Natalie Sayin, som er freelance rejse forfatter. Bloggen giver et godt indblik i Tyrkiet og inspiration til nye rejsedestinationer. På siden findes der både et indblik i Tyrkisk historie, smukke billeder, inspiration til seværdigheder der ikke står i diverse turistbøger mm.

Voyageturkey.net – En hjemmeside med fokus på Tyrkiets historiske og naturlige skønheder. VoyageTurkey er god til at gå i dybden med historien. Denne side er også på engelsk.

Flere af ovenstående bloggere har på et eller andet tidspunkt skrevet om Kappadokien.