10 gode rejseapps til ferien

Der findes et utal af nyttige rejseapps til din smartphone, som du kan nyde godt af når du er på ferie.

Disse 10 gode rejseapps burde findes på enhver rejsendes mobiltelefon. Listen er kortet ned til 10, men kunne sagtens være meget længere, for der findes rigtige mange gode rejseapps.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.03.09 - 10 gode rejseapps til ferien

UM Rejseklar

Tilmeld dig Udenrigsministeriets Danskerliste, når du er i udlandet – for din sikkerheds skyld. Krisesituationer kan opstå i alle lande, både pludseligt eller over lidt længere tid. Du bør derfor tilmelde dig Danskerlisten både når du rejser i Europa og længere væk. Og uanset om dit ophold er kort eller af du bor fast i udlandet. For din sikkerheds skyld.  Du kommer på Danskerlisten ved at hente den gratis app “UM rejseklar” i app store eller google play. Du skal herefter oplyse dit navn, telefonnummer, e-mail, rejsens varighed og land i fanebladet “Danskerlisten” for at blive tilmeldt. Du kan tilmelde dig både før og under rejsen.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.42.31 - 10 gode rejseapps til ferien

App in the air

Flyver du meget? App in the Air er en ideel rejseapp til dig, der rejser meget med fly. App´en giver dig nemlig mulighed for at tracke dit fly, og den underretter dig naturligvis også omkring flyrelaterede ændringer i forhold til din rejse.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.16.55 - 10 gode rejseapps til ferien


Google Maps

Med denne rejse app farer du ikke vild. Du kan bruge Google Maps både som billist, om du benytter offentlig transport eller er på gåben. App’en bruger din placering for at lokalisere hvor du er, og så er det ellers bare at indtaste en destination og ellers bare følge ruten på skærmen. 

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.09.21 - 10 gode rejseapps til ferien

Citymapper

CityMapper holder dig opdateret omkring eventuelle forsinkelser på lokal trafik i størstedelen af hele verden. CityMapper er beregnet til, at du kan planlægge din rejse – hvad end det er. Den gør det let og hurtigt at finde vej fra a til b via den offentlige transport – om det så er bus, tog, metro, færge mm.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.12.53 - 10 gode rejseapps til ferien

Tripadvisor

Tripadvisor er den ideelle applikation for dig der ønsker at finde hotel, restaurant, oplevelser mm. i det område du rejser til. Her kan du se anmeldelser fra tidligere besøgende, så du slipper for at vælge det forkerte sted.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.20.42 - 10 gode rejseapps til ferien

Hotel Tonight

Hotel Tonight kan hjælpe dig med at spare penge på overnatninger. Jo længere du venter, des billigere bliver det Her får du nemlig mulighed for at hente nogle iøjnefaldende ‘amazing last-minute hotel deals. Med app’en Hotel Tonight kan man søge – OG booke – ledige hotelværelser til samme dag/nat. Ofte med store besparelser (fordi hotellerne ikke er kommet af med værelserne til normalpris). 

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.25.37 - 10 gode rejseapps til ferien

Valuta+

Du kommer ikke udenom at skulle bruge penge i løbet af ferien og i mange tilfælde kan det være rart at have en valutaomregner med sig. Valuta + er en super simpel & gratis valuta konverter. Grænsefladen er hurtig og gør dig til at konvertere valutakurser meget nemt, uanset hvor du er i verden.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.28.08 - 10 gode rejseapps til ferien

Google Translate

De fleste kender vist Google translate, men vidste du at det også kan være en nyttig rejseapp til din ferie? Du kan bruge den til simultan-oversættelse som kan bruges offline. Scan din tekst og få hurtigt en oversættelse. 

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.31.20 - 10 gode rejseapps til ferien

Weatherpro

Har du en iPhone har du måske allerede en vejrapplikation på din telefon, men overvej lige om du ikke også burde hente WeatherPro. WeatherPro giver dig nemlig mulighed for at se detaljerede oplysninger. Blandt andet UV-indeks og vandtemperaturer.

Skærmbillede 2019 02 07 kl. 12.34.56 - 10 gode rejseapps til ferien

Livetrekker

Livetrekker er et uundværligt redskab, for dig som ønsker at kunne gemme din rejserute. Du kan se højdemål og tempo m.m. Denne app er særlig interessant for interrailers.

De udvalgte rejseapps er alle mere overordnede og kan derfor bruges på de fleste destinationer rundt om i verden. Tjek gerne den destination du rejser til, der kan sagtens være flere nyttige rejseapps der, som giver dig en masse nyttig viden om området.