Cookies og privatlivspolitik

Denne side er min cookie-og privatlivspolitik gældende for Kappadokien.dk

I nedenstående kan du finde oplysninger til, hvilke data jeg indsamler om dig.

Kappadokien.dk behandler dine oplysninger og data med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven. Jeg opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken her på siden, så den altid er i overensstemmelse med gældende love.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til min cookie- og privatlivspolitik, så er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Der deles oplysninger om din brug af mit website med partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser på siden. Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer til dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Sidens cookietid er 30 dage, derefter skal du igen godkende dine cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang. Læs oversigt længere nede.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvilken persondata gemmer jeg?

Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan for eksempel være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over færden på et website.

Jeg gemmer kun de persondata, som du selv har udleveret til mig.

Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens ”user agent string” for at hjælpe med at opdage spam.

Analytics
Jeg bruger Google Analytics, Monster insights og Jetpack til at se sidens statistik. De nævnte plugins indsamler anonym information om brugen af websitet. Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Der registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.T

Kommentarer: Hvis du skriver en kommentar på webstedet, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil forblive på hjemmesiden.

Affiliate og reklame partners

Jeg benytter reklamer fra affiliate netværkene (Partner-ads, Tradetracker, Adrecord, Tradedoubler, Salestring og Adtraction) på mit website. For at jeg kan få betaling for de reklamer jeg benytter, sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Mine affiliate netværks lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Jeg har givet min affiliate netværks lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik.

På siden benytter jeg også Google Adsense, som målretter reklamer til dig.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: danskityrkiet@gmail.com. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Kappadokien

www.Kappadokien.dk

Email: danskityrkiet@gmail.com

Opdateret: 01/01/19

error: Content is protected !!